MBO
PO
VO

Ontwikkelnetwerk | Inductie binnen partnerschap Samen Opleiden

In 2022 heeft een groot aantal partnerschappen deelgenomen aan het Leernetwerk Inductie binnen partnerschap Samen Opleiden 2022. Vanuit de deelnemers is het verzoek gedaan om elkaar te blijven ontmoeten voor de doorontwikkeling. Elkaar informeren, inspireren en motiveren staan daarbij centraal. Anders dan in het Leernetwerk wordt in dit ontwikkelnetwerk de inhoud in onderling overleg bepaald en in principe ook door de deelnemers zelf verzorgd. Zowel partnerschappen po, vo als mbo kunnen hieraan deelnemen, waarbij de inschrijving minimaal in duo’s is: zowel iemand van het instituut als uit het werkveld. De bijeenkomsten worden begeleid door Edmee Suasso en Mirella Verspiek.

NB Ook partnerschappen die niet deel hebben genomen aan het Leernetwerk in 2022 zijn welkom al om deel te nemen, mits ze al wat verder zijn in hun ontwikkeling m.b.t. samenwerken aan inductie. Sta je nog meer aan het begin van deze ontwikkeling? Meld je dan aan voor het Leernetwerk | Inductie binnen partnerschap Samen Opleiden 2023.

Praktische informatie

Wanneer: Woensdag 29 maart en woensdag 7 juni, van 9.30 – 12.00 uur (tot 12.30 inclusief lunch).
Voor wie: Programmaleiders, instituutsopleiders, schoolopleiders, starterscoaches van partnerschappen Samen Opleiden po, vo en mbo die al wat verder zijn in hun ontwikkeling m.b.t samenwerken aan inductie. De inschrijving is minimaal in duo’s: zowel iemand van het instituut als uit het werkveld. Sta je nog meer aan het begin van deze ontwikkeling? Meld je dan aan voor het Leernetwerk | Inductie binnen partnerschap Samen Opleiden 2023.
Locatie: VO-raad, Aidadreef 4 in Utrecht.
Kosten: Er worden geen kosten in rekening gebracht.
Inschrijven: Via dit formulier

Gerelateerde berichten